Politika e privatësisë

 

Data në fuqi: 1 dhjetor 2018

 

Privacy juaj është i rëndësishëm për Minew kështu që ne kemi zhvilluar politika për privatësi që mbulon si ne mbledhim, përdorim, të ditur, dhe transferimin e informacionit tuaj personal. Ne kemi marrë seriozisht privatësinë tuaj si edhe ju, dhe do të mbledhë vetëm informacionin e nevojshëm për të siguruar ju me përvojën më të mirë.

 

Si ju të shqyrtojë politikën tonë, mbani në mend se ajo vlen për Shenzhen Minew Technologies Co, Ltd

 

( "Minew", "ne", "neve") website, Apps celular, dhe të gjitha shërbimet e tjera të lidhura që ne ofrojmë ( "Shërbimet").

 

 

1. Informacion Minew Mbledh

 

Në këtë Privacy Policy, termi "Informacion Personal" nënkupton çdo informacion në lidhje me një person fizik të identifikuar ose të identifikueshëm; një person i identifikueshëm është ai i cili mund të identifikohet, direkt ose indirekt, në veçanti duke iu referuar një emër, një numër identifikimi, ose në rrethana të caktuara, informacionin e vendndodhjes, një adresë IP ose identifikues unik ndarë për çdo pajisje Minew. Në mënyrë të veçantë, ne mbledhim informacionin e mëposhtëm nga ju, të cilat mund të përfshijnë informacion Privat.

 

A.Placing një urdhër

 

i. Të dhënat e kontaktit

 

Kur ju vendosni një urdhër në faqen tonë të internetit, ju do të duhet të sigurojë një adresë e-mail, emrin e parë dhe të fundit, dhe një adresë të anijeve.

 

ii. informacioni i pageses

 

Në mënyrë të plotë porosinë tuaj në faqen tonë të internetit, ju do të duhet për të siguruar informacion të pagesave, të tilla si kartë krediti ose llogari PayPal. Ky informacion është i nevojshëm në mënyrë që të procesit porosinë tuaj dhe nuk do të ruhen në serverat tanë.

 

B. Regjistrimi për app celular

 

Ju do të duhet të përdorni një adresë e vlefshme email dhe për të krijuar një fjalëkalim për të hapur një llogari për shërbimet në Apps Minew. Ju mund të zgjidhni nëse janë apo jo ju dëshironi të jepni emrin tuaj të parë dhe të fundit.

Ne nuk vë në dukje të dhënat tuaja personale për përdoruesit e tjerë ose të bëjë informacion llogarinë tuaj në dispozicion të çdo pale të tretë (në çdo mënyrë) që mund të identifikojnë ju pa pëlqimin tuaj paraprak.

 

C. Lidhja me rrjetet sociale

 

Kur keni krijuar një llogari Minew, ju mund të jetë në gjendje të lidhë dhe të ndërveprojnë me një shërbim i rrjetit social të palës së tretë ( "Rrjeti Social)"), të tilla si Facebook ose Twitter. Nëse ju vendosni të lidheni Rrjetin Social kur duke përdorur shërbimet tona, ne jemi të lejuar për të mbledhur informacion personal që ju keni bërë tashmë publike në llogarinë tuaj rrjet social. Ju mund të menaxhoni këtë informacion në konfigurimet e privatësisë të çdo rrjet social.

 

 D.Information nga përdorimin tuaj të Shërbimeve

 

i. Minew ID, Emri, dhe Fotografi

Kur ju aktivizoni Apps Minew, një identifikues unik (ose Minew ID) do të jetë i lidhur me llogarinë tuaj. Nëse ju vendosni për të përmendur Minew tuaj ose shtoni një foto të saj, ky informacion do të përfshihet në llogarinë tuaj.

 

ii. Informacione Vendndodhja

Minew është projektuar për të ju tregojnë se ku artikujt tuaj janë. Në mënyrë që të bëjë këtë, është e nevojshme për të mbledhur të dhëna për vendndodhjen tuaj. Ne përdorim termin "Vendndodhja e Informacionit" për t'iu referuar të dhënave të kombinuara vendndodhjen telefonin tuaj ose pajisje, dhe Minews tuaj.

 

Ndërsa app është drejtimin në pajisjen tuaj, kjo periodike transmeton informacionin e vendndodhjes tënde. Kjo na lejon për të treguar vendndodhjen tuaj dhe vendin e fundit Minew juaj u parë në pajisjen tuaj. Kjo është një nga mënyrat kryesore Minew ju ndihmon të gjeni artikujt tuaj të humbur.

 

Ne gjithashtu mund të mbledhë dhe përditësimin e informacionit të vendndodhjes për Minew tuaj anonime nga përdoruesit e tjerë Minew të cilët do të vrapojnë aplikacionin brenda rrezes Bluetooth të pajisjes tuaj. Ne e bëjmë këtë për të siguruar ju me vendin më të fundit dhe të saktë të Minew tuaj, edhe nëse ata janë jashtë varg Bluetooth pajisjet tuaja. Location Informacione raportohet anonime dhe nuk identifikojnë pronarin e një Minew për të tjerët.

 

Në qoftë se ju përdorni një kompjuter, telefon, ose pajisje të tjera të vizitoni faqen tonë ose qendra për ndihmë, ne përdorim adresën IP e atij kompjuter ose pajisje për të përcaktuar një vend të përafërt. Ne e bëjmë këtë në mënyrë që ne mund t'ju japin me një përvojë më të mirë të shërbimit të klientit.

 

Ne përdorim tuaj Vendndodhja Informacion për të ofruar shërbime dhe të mund të përdorin tuaj Vendndodhja Informacion për të promovuar shërbimet apo të japë me oferta. Megjithatë, juaj Location Informacione kurrë nuk do të ndahen me përdorues të tjerë nëse ju zgjidhni për të ndarë atë përmes shërbimeve tona.

 

iii. Mobile Application Information Usage

 

Ne të gjetur se si, dhe sa shpesh ju përdorni shërbimet tona. Ne gjithashtu mbledhin informacione të caktuara që pajisja juaj celular dërgon kur ju përdorni atë për Shërbimet. Kjo përfshin informacion të tillë si modelin e pajisjes tuaj, llojin e sistemit operativ, versioni, dhe datat dhe kohët e kërkesave tuaja. Ne përdorim këtë informacion për të siguruar ju me shërbime optimale dhe mbështetje, dhe për të mbledhur statistika anonime që na ndihmojnë të kuptojmë bazën tonë të përdoruesit.

 

 E.Information mbledhura përmes Shërbimeve Mbështetëse Minew-së

 

Ne ofrojmë shërbime mbështetëse nëpërmjet jetojnë chat në faqen tonë të internetit, aplikimet kërkesë email, të regjistruara thirrjet nga jashtë telefonike dhe email të drejtpërdrejtë. Ne mbledhim asnjë informacion personal që ju mund të zgjidhni për të siguruar për ekipin tonë kujdesit të konsumatorëve në procesin e. Kjo përfshin, por nuk kufizohet në: emrin tuaj, adresën email, numrin e telefonit, dhe adresën postare. Ne mund të përdorim dhe të procesit të informacionit Privat, duke përfshirë informacionin e lokacionit, për të trajtuar kërkesën tuaj mbështetje dhe të ju japin me mbështetje më të mirë të mundshme.

 

 

2.Cookies dhe teknologjive të tjera Web

 

A. Cookies

 

Cookies janë skedarë të vegjël teksti që janë vendosur në hard drive e kompjuterit tuaj, ose në kujtesën e pajisjes suaj mobile - nëse shfletuesi juaj është vendosur të pranojë cookies. Ashtu si shumë shërbime të tjera online, biskota dhe mjete të tjera si ato na ndihmojnë të mbledhur dhe për të kuptuar se si ju përdorni shërbimet tona.

 

Edhe pse shumica e shfletuesit të internetit automatikisht pranon cookies, ju mund të ndryshoni parametrat tuaj ose të përdorin mjete të palës së tretë për të nxitur ju para se të pranojë cookies nga faqet e internetit që ju zgjidhni për të vizituar, ose të refuzoni cookies krejt. Ju edhe mund të fshini ato nëpërmjet shfletuesit tuaj. Shumica e shfletuesve gjithashtu kanë parametrat për të parandaluar ata nga pranimi cookies të reja, për të ju njoftojmë kur ju merrni një cookie të re, ose të fshini ose çaktivizoni cookies krejt. Megjithatë, disa pjesë e shërbimeve tona nuk mund të punojnë për ju, nëse ju çaktivizoni cookies.

 

B. Si ne përdorim cookies

 

Ne përdorim teknologjinë cookie në mënyra të ndryshme për të ndihmuar të bërë më të lehtë për ju që të përdorni shërbimet tona. Për shembull, ne përdorim cookies për të kujtuar ju, kur ju të ktheheni në faqen tonë të internetit, të identifikuar ju kur ju regjistroheni-në, vërtetoj qasjen tuaj, mbajnë gjurmët e në-app tuaj preferencat specifikuara ose zgjedhje, përmbajtje të qepur për ju apo rajon gjeografik, të shfaqin një historia personalizuar browsing, dhe / ose për të siguruar mbështetje specifike teknike.

 

Ne gjithashtu mund të përdorin cookies për të vlerësuar përdorimin e faqe, të kryer hulumtime dhe diagnostifikimit të përmirësuar produktet dhe shërbimet që ne ofrojmë dhe për të na ndihmuar të analizuar trafikun e përgjithshëm të internetit.

 

Cookies ne i përdorim të përfundojë pas ata kanë përmbushur qëllimet e tyre. Disa cookies përfundojë kur ju mbyllni browser-in tuaj (p.sh., Session cookies), ose pas një periudhe të caktuar kohe (dmth, cookies të vazhdueshme). Koha skadimit të cookie-t që janë vendosur nga palë të treta (shpjegohet më poshtë) është përcaktuar nga pala e tretë, nuk na.

 

C. Web Beacons

 

Web beacons (e njohur edhe si web bugs, tags pixel ose gifs qartë) janë graphics vogël me një identifikues unik që mund të përfshihen në shërbimet tona për disa qëllime, duke përfshirë për të dhënë apo të komunikojnë me biskota, për të ndjekur dhe për të matur performancën e shërbimeve tona , për të monitoruar se si shumë vizitorë të parë shërbimet tona, dhe për të monitoruar efektivitetin e reklamave tonë. Ndryshe nga cookie-t, të cilat janë ruajtur në hard drive e përdoruesit, Beacons Web janë të ngulitura zakonisht të padukshme në faqet e internetit (ose në një e-mail).

 

D. Mos Më Gjurmo

 

Ndërsa faqen tonë të internetit dhe Minew Apps në këtë kohë nuk e njohin sinjalet e automatizuar e shfletuesit në lidhje me mekanizmat e gjurmimit, të tilla si "mos e ndjekur" udhëzime, ju zakonisht mund të shprehin preferencat tuaja të privatësisë në lidhje me përdorimin e shumicës cookies dhe teknologjive të ngjashme nëpërmjet shfletuesit tuaj Web, si tregohet më lart.

 

 

Services 3. Palës së Tretë

 

Ndonjëherë Minew përdor shërbimet e palës së tretë, të tilla si shërbimet e caktuara të ofruara nga Facebook, Google. Këto shërbime jashtë gjithashtu mund të mbledhë informacion personal rreth jush dhe aktivitetet tuaja online.

 

Ata gjithashtu mund të vendosin cookies në hard drive e kompjuterit tuaj ose kujtesën pajisjen tuaj celular ose përdorni web beacons për të mbledhur ose për të marrë informacion nga shërbimet dhe diku tjetër në internet dhe të përdorin këtë informacion për të siguruar analytics dhe për të synuar reklama. Praktikat e informacionit e këtyre shërbimeve jashtë nuk janë të mbuluara nga ky Privacy Policy. Ne nuk mund të hyni, as (nuk kemi) kanë asnjë kontroll mbi, cookies ose teknologji të tjera web që ata mund të përdorin.

 

A. Web Analiza Services

 

Ne mund të përdorim e palës së shërbimeve analiza web treta për të mbledhur jo-identifikimin e informacionit për të matur se si konsumatorët në bashkëveprojnë agregate me faqen tonë të internetit. Këto shërbime mund të përdorin cookies ose teknologji të tjera të internetit për të mbledhur informacion përdorimit, përputhet me një adresë IP, për të na ndihmuar të analizuar se si përdoruesit tanë përdorin faqen tonë të internetit dhe disa pjesë të aplikacioneve Minew. Ne mbledhim këtë informacion për të përmirësuar përvojën e përgjithshme e shërbimeve tona për përdoruesit tanë.

 

Ne të shfrytëzojë Google Analytics, një shërbim ofruar nga Google, Inc, (që ne i përdorim) për të mbledhur informacion në lidhje me se si përdoruesit dhe vizitorët angazhohen me faqen dhe shërbimet tona. Për më shumë informacion në lidhje me Google Analytics, ju lutem vizitoni  www.google.com/policies/privacy/partners/.

 

Ne gjithashtu e përdorin Mixpanel të na japin me të dhënat analytics lidhur bashkëveprimet tuaja me shërbimet tona. Ju mund të priren nga e ruajtjes automatike Mixpanel e të dhënave të mbledhura duke përdorur shërbimet duke vizituar  https://mixpanel.com/optout/ . Për të ndjekur të zgjedhë-opozitë, Mixpanel përdor një të vazhdueshme opt-out cookie të vendosur në pajisjen tuaj. Ju lutem vini re se në qoftë se ju merrni një kompjuter të ri, të instaluar një shfletues të ri, të fshihet ose ndryshe të ndryshojë fotografi cookie e shfletuesit (përfshirë përmirësimin shfletues të caktuara), ju mund të qartë Mixpanel opt-out cookie.

 

Këto shërbime jashtë gjithashtu mund të mbledhë informacion në lidhje me përdorimin tuaj të faqet e internetit të tjera me kalimin e kohës. Që ne nuk do të lidhë asnjë informacion personal që ju ofrojnë për ne brenda aplikacionit të informacionit ne dyqan brenda analytics të palës së tretë software, ky informacion shtesë është analizuar vetëm në një mënyrë që nuk mund të identifikojë ju.

 

B. Shërbimet e matjes dhe Ad synuar

 

Ne mund të përdorim mjetet e ofruara nga shërbimet e palës së tretë, të tilla si Facebook, për të dërguar të dhënat në lidhje me veprimet e përdoruesit të marrë në Shërbimet. Këto shërbime palës së tretë mund të përdorin të dhëna të tilla për të ofruar shërbime matjes për Minew ose për të synuar reklama. Ju mund të zgjedhin nga mbledhjen dhe përdorimin e informacionit për ad synimeve të dhënësit duke shkuar në  http://www.aboutads.info/choices  ose  http://www.youronlinechoices.eu/.

 

C. Plugins sociale dhe Widgets Sociale

 

Ne mund të përdorim plugins sociale, Widgets dhe karakteristika të tjera (secila, një "Feature Social") që janë vënë në dispozicion nga dhe / ose qasjen e palës së tretë rrjetet sociale. Këto karakteristika sociale të lejojë këto rrjete sociale për të vendosur cookies në shfletuesin tuaj dhe për të mbledhur informacione të caktuara, të cilat mund të jenë të lidhur me emrin tuaj dhe personal llogari rrjet social.

 

Këto karakteristika sociale janë operuar vetëm nga rrjetet përkatëse sociale, dhe ofruesit e shërbimeve, dhe ne ju rekomandojmë që të lexoni me kujdes politikat e tyre të privatësisë para se ju vendosni të përdorni ato. Ne nuk kemi asnjë kontroll mbi apo qasje në informatat e mbledhura, ruajtura apo të përdorur nga këto rrjete sociale dhe praktikat e informacionit të këtyre rrjeteve sociale nuk janë të mbuluara me këtë Privacy Policy.

 

Nëse ju nuk dëshironi të shoqërojnë çdo informacionin e mbledhur përmes plugins, Widgets dhe / ose karakteristika të tjera me personale informacionin e llogarisë suaj Rrjeti Social, ju duhet të përmbahen nga përdorimi i këtyre karakteristika sociale dhe logout nga llogaria juaj Rrjeti Social para se të vizituar shërbimet tona.

 

 

4. Ne nuk jemi përgjegjës për përmbajtjen e në të Palëve të Treta Websites

 

Shërbimet tona mund të përmbajë lidhje me faqet e internetit dhe shërbimet që janë në pronësi ose operuar nga palë të treta (secila, një "shërbim palëve të treta"). Çdo informacion që ju ofrojnë në ose në një shërbim palës së tretë, ose që është mbledhur nga një shërbim palës së tretë, është dhënë drejtpërdrejt tek pronari ose operatori i Shërbimit palës së tretë dhe është subjekt i politikës së privatësisë së pronarit ose operatorit. Ne nuk jemi përgjegjës për përmbajtjen, privatësisë dhe të sigurisë praktikat dhe politikat e ndonjë shërbimi Tretë-Partia. Për të mbrojtur informatat tuaja ne ju rekomandojmë që të shqyrtojnë me kujdes politikat e privatësisë e të gjitha shërbimeve palës së tretë që ju të hyni.

5.We Përdorimi dhe zbulojë të dhënat tuaja personale do të sigurojë, të përmirësuar, dhe Regjistroni Shërbimet tona

A. Si Ne përdorim informacionin tuaj personal (PI)

 

Ne mund të përdorim informacionin tuaj personal dhe Vendndodhja Informacioni për të siguruar ju me një shërbim më të mirë, për të përmirësuar cilësinë e produkteve dhe shërbimeve tona, dhe për të promovuar shërbimet tona. Ne përdorim dhe të procesit të dhënat tuaja personale dhe Vendndodhja Informacione të krijuar anonime, statistikore dhe agreguara raporton të dhëna ku përdoruesit individuale nuk janë të identifikuara.

 

B. Si Ne të zbulojë informatat tuaja personale

 

Minew përdor shërbimet e palës së tretë dhe zgjidhje softuerike, duke përfshirë web hosting dhe shërbime të tjera cloud bazuar, për të siguruar ju me përvojën më të mirë të mundshme. Ne mund të ndajnë informacionin tuaj personal (duke përfshirë Informacione Vendndodhja tuaj dhe Minew tuaj pajisjet "Vendndodhja e informacionit) me ofruesit tonë të tretë të shërbimit parti apo filialeve (p.sh. cloud-based dhe hosting shërbimeve, ofruesit e shërbimeve teknike, konsulentët, transportuesit mail, agjencitë e komunikimit dhe mbështetjen e klientëve ofruesit) në mënyrë që të sigurojë, të përmirësuar, dhe promovimin e shërbime në emër tonë.

 

Për shembull, ne mund të zbulojë informacion personal për ofruesit e shërbimeve tona për të mundësuar atyre për të komunikuar me ju në emër tonë. Ne gjithashtu mund të zbulojë informacion personal për ofruesit platformë, të tilla si Facebook, në mënyrë që të lejojë ofruesit të tilla për të shërbyer reklama dhe për të promovuar shërbime në emër tonë në platforma të tilla. Për aq sa të jetë e mundur, informacioni juaj personal do të ruhen në formë të sheshuar ose turbullohet.

 

Ne nuk do të ndajnë informacionin tuaj personale me ndonjë palë të treta, përveç në rrethanat e diskutuara më lart.

 

C. Si ne përdorim informacionin De-identifikuara

 

Ne mund të ndajnë me palët e treta, duke përfshirë reklamuesit dhe ofruesit e shërbimeve, anonime, të dhënat e grumbulluara ne mbledhim për ju dhe përdoruesit e tjerë, të tilla si informacion të de-identifikuar demografike, de-identifikuar informacionin e vendndodhjes, si dhe informacion në lidhje me kompjuter ose pajisje nga të cilat ju qasje Shërbimet.

 

 

6. Ne mund të përdorim dhe të zbulojë të dhënat tuaja për mbrojtjen tonë dhe Mbrojtjen e të tjerëve

 

A. Si Ne përdorim informacionin tuaj personal

 

Ne mund të përdorim dhe të përpunojë Informacionin tuaj Personal përfshirë Vendndodhja Informacion për të parandaluar mashtrimin, shpërdorimin, shkeljet, vjedhjet e identitetit, si dhe aktivitete të tjera ilegale dhe keqpërdorimin e shërbimeve tona.

 

B. Si Ne të zbulojë informatat tuaja personale

 

Ashtu si kompanitë e tjera, ne mund të zbulojë të dhënat tuaja për zyrtarët e qeverisë apo e zbatimit të ligjit ose palët private si ne, në bazë të linjës sonë, besojnë se është e nevojshme që të (i) në përputhje me një ligj, rregullore apo kërkesë ligjore; (Ii) të mbrojtur sigurinë e ndonjë personi; (Iii) të adresuar shkeljet e mundshme të Politika e privatësisë tonë ose kushtet e shërbimit; (Iv) të hetuar mashtrim, sigurinë, apo çështje teknike; ose (v) mbrojtjen e të drejtave Minew ose pronën, punonjësit tanë, përdoruesit dhe publikun.

 

Përveç kësaj, në qoftë se ne jemi të fituar nga një palë e tretë si rezultat i një transaksioni të tillë si një bashkimit, përvetësimit apo aseteve shitje ose nëse pasuritë tona janë fituar nga një palë e tretë, në rast se ne do të shkojmë nga biznesi ose të hyjë falimentimin, disa ose të gjitha pasuritë tona - duke përfshirë çdo informacion të mbledhur nga ose në lidhje me ju - mund të zbulohen ose të transferohen në një blerësi të palës së tretë në lidhje me transaksionin.

 

 

7. Ju mund të ndryshojë të dhënat tuaja

 

Ju mund të hyni në dhe të modifikojë informacionin e kontaktit tuaj, të tilla si emrin tuaj, adresën email ose numrin e telefonit, brenda shërbimeve, ose duke na kontaktuar në  info@minew.com . Ju lutem vini re se Location Informacione lidhur me llogarinë tuaj është një pjesë thelbësore e shërbimeve tona dhe ju nuk do të jetë në gjendje për të ndryshuar atë. Megjithatë, nëse ju nuk doni që ne të përdorni tuaj Vendndodhja informacion, ju mund të fshini atë duke fshirë llogarinë tuaj duke përdorur procesin e përcaktuara në nenin 8 më poshtë.

 

 

8. Llogaria juaj mund të grisur me kërkesën tuaj

 

Nëse ju doni që ne të fshini informacionin tuaj personal, Informacione Vendndodhja dhe në logarinë tuaj, ju lutemi na kontaktoni në  info@minew.com  me kërkesën tuaj. Ne do të marrë hapa për të fshirë të dhënat tuaja sa më shpejt që mundemi, por disa informacione mund të mbeten në arkivuara / kopje rezervë për të dhënat tona, ose siç kërkohet ndryshe nga ligji.

 

Ju lutem vini re, megjithatë, se në qoftë se ju fshini informacionin tuaj personal, Informacione Vendndodhja dhe llogari, informacion vendndodhjen lidhur me ndonjë Minew aktiv ende mund të mblidhen në mënyrë anonime nga përdorues të tjerë Minew të cilët do të vrapojnë aplikacionin brenda rrezes Bluetooth të pajisjes tuaj. Megjithatë, pasi Informacion juaj personal do të fshihet, çdo informacion i ri vendndodhjen që është mbledhur do nuk të jetë i lidhur me të dhënat tuaja personale. Ju mund të disponojë me Minew tuaj në një strukturë ose kontakti me e-mbeturina kujdesit lokale të konsumatorëve në  info@minew.com  për më shumë informacion.

 

 

9. Informacion Personal Postuar në blogun tonë dhe Forum Community janë publike

 

Në qoftë se ju zgjidhni për të paraqesë historinë tuaj Minew suksesit apo koment në blogun tonë ( "Feedback"), ju duhet të dini se çdo informacion personal që ju të paraqesë atje mund të lexohet, mblidhen, ose të përdoren nga përdorues të tjerë të këtyre blogs, dhe mund të përdoret për të ju dërgojnë mesazhe të dhënë.

 

Ne nuk jemi përgjegjës për informacion personal që ju zgjidhni për të siguruar në Feedback tuaj, ose për çdo përmbajtje ose komunikimet që merrni si pasojë e shkëmbimit të informacionit të tillë.

 

Për të kërkuar heqjen e informacionit tuaj personal nga blog ose suksesit Minew tonë histori, ju lutemi të na kontaktoni në  info@minew.com .

 

 

10. Communications

 

Ne periodikisht mund të ju dërgojnë gazetat promovuese dhe e-mail. Ju keni mundësinë për të zgjedhë-out nga këto duke ndjekur udhëzimet unsubscribe parashikuara në email ju merrni. Disa të komunikimit, si faturimit informacion dhe shërbime të reja janë të nevojshme për ju për të marrë, kështu që ju nuk do të jetë në gjendje të zgjedhin nga ato komunikimit.

 

 

11. Transfer International

 

Informacioni juaj personal mund të transferohet, dhe mirëmbahen në, kompjutera ndodhet jashtë shtetit tuaj, krahina, vendi, apo juridiksion tjetër qeveritar, ku ligjet e intimitetit mund të mos jetë aq mbrojtëse si ato në juridiksionin tuaj. Nëse ju jeni të vendosur jashtë Shteteve të Bashkuara dhe të zgjedhin për të siguruar informacionin tuaj personal për ne, ne mund të transferojë informacionin tuaj personal për Shtetet e Bashkuara dhe përpunojë atë atje.

 

 

12. Ne Merrni Security Seriozisht

 

Ne zbatimin e sistemeve të ndryshme, aplikimet dhe procedurat për të siguruar informacionin tuaj personal, në mënyrë që të zvogëlojë rrezikun e vjedhjes, dëmtimit, humbjes së informacionit, ose qasje të paautorizuar, zbulimi, ndryshimin ose përdorimin e informacionit. Ju lutemi të jenë të vetëdijshëm, megjithatë, se këto masa nuk mund absolutisht të garantojë sigurinë e informacionit tuaj personal. Prandaj, edhe pse ne kemi marrë përpjekje të mëdha për të mbrojtur informatat tuaja personale, ne nuk mund të garantojë dhe ju nuk mund të presë që bazat e të dhënave tona do të jenë të imunizuar nga çdo keqbërje, malfunctions, përgjimet e paligjshme ose aksesi, ose llojet e tjera të abuzimit dhe keqpërdorimit.

 

 

13. Ju jeni përgjegjës për ruajtjen e saktësisë dhe konfidencialitetin e-mail adresën tuaj dhe Fjalëkalimi

 

Ju jeni përgjegjës për mbajtjen e fshehtësisë së fjalëkalimin tuaj në çdo kohë. Ne rekomandojmë përdorimin e një fjalëkalim të fortë që nuk e ndajnë me shërbime të tjera.

 

Nëse besoni sigurinë e llogarisë tuaj ka qenë i komprometuar, ju lutem ndryshoni fjalëkalimin tuaj menjëherë nëpërmjet faqes së internetit Minew ose përmes Apps tuaj Minew. Ju gjithashtu mund të na kontaktoni në  info@minew.com  për ndihmë.

 

Ju jeni përgjegjës për të siguruar adresa email lidhur me llogarinë tuaj është i saktë. Ne përdorim këtë email për të lidhen me ju në lidhje me përditësimet e shërbimeve, ndryshimet në politikat tona, dhe aktivitete të tillë si kërkesa për të dhënat tuaja ose të gjetur përpjekjet në pajisjen tuaj. Minew nuk është përgjegjës për të dhënat personale të transmetuara një pale të tretë, si rezultat i një përdorues duke siguruar një adresë të pasaktë email.

 

 

14. Ne Post Updates në faqen e internetit sa herë që kjo Ndryshimet Politika

 

Ne kemi të drejtë për të ndryshuar privacy policy tonë në çdo kohë. Nëse ka ndonjë ndryshim në këtë Privacy Policy, ata do të postohen në faqen e internetit, në app Minew dhe dërgohet në adresën e fundit të postës elektronike që keni dhënë për ne (nëse aplikohet). Çdo ndryshim do të jetë efektive njëzet ditë pas postimit të tyre fillestare, ose pasi email është dërguar (ose cilado datë është më vonë). Ne do të bëjë ndonjë ndryshim të menjëhershme në mënyrë që të përputhen me kërkesat ligjore.

 

Nëse ju kundërshtojnë me ndonjë nga ndryshimet në këtë Privacy Policy, ju duhet të pushojë duke përdorur shërbimet tona dhe mund të na kërkojnë për të fshirë informacionin tuaj personal. Çdo informacion që është mbledhur përmes shërbimeve tona është i mbuluar nga Privacy Policy në fuqi në kohën informacion i tillë është i mbledhur.

 

 

15. Politika jonë ndaj fëmijëve

 

Shërbimet tona nuk janë të drejtuara në fëmijët nën 13 dhe ne nuk vetëdije të mbledhë informacion personal nga fëmijët nën 13. Nëse ne mësojmë se ne kemi mbledhur të dhënat personale të një fëmije nën 13, ne do të marrim hapa për të fshirë një informacion të tillë nga dosjet tona sa më shpejt të jetë e mundur.

 

 

16.Privacy Pyetjet

 

Nëse keni ndonjë pyetje ose shqetësime në lidhje me Politika e privatësisë apo të dhënave të përpunimit Minew, ju lutemi  na kontaktoni info@minew.com  ose me postë postare.

 

Minew mund të rinovuar politikën e saj private nga koha në kohë. Kur ne të ndryshojë politikën në një mënyrë materiale, një njoftim do të postohen në faqen e internetit së bashku me Politikën e përditësuar Privacy.

 

Ndërtimi I, Gangzhilong Science Park Qinglong Road, Longhua District, Shenzhen 518109, China

 

WhatsApp Online Chat !