There are several options through digital price display and proximity marketing can be improved retail marketing ideas, electronic shelf labels (ESL) and bluetooth beacons are an extremely cost-effective option.
    Angazhohen në kohë reale me klientët tuaj, kthyer perspektivat, të dërguar kuponat për ofertat tuaja të veçanta, të ndihmuar klientët të lundruar dhe të bëjnë të lehtë për ata që të paguajnë në dyqanet. reklamuar për partnerët tuaj, të mbledhur analytics fuqishme për në dyqan sjelljen e vizitorëve.

    44441

WhatsApp Online Chat !