Kits Minew IOT Zhvillimit të sigurojë një të plotë, me cilësi të lartë mjedis të projektimit për inxhinierëve dhe arkitektëve zgjidhje për të përshpejtuar në mënyrë të konsiderueshme në zhvillimin dhe shpërndarjen e aplikacioneve të reja IOt.

    Ata ofrojnë të gjithë hardware (ble dhe WiFi Gateway, ble Sensore, iBeacon & Eddystone) dhe komponentët software për zhvillimin e shpejtë dhe të lehtë dhe vendosjen e aplikacioneve IOt.

    Minew Cloud Platforma është një demo pult lirë, ajo ndihmon zhvilluesi të shpejt lëvizin zgjidhje IOT nga prototip për vendosjen globale. Për më tepër, ajo mund të përdoret si një platformë test për lidhjen e pajisjes, analytics dhënave dhe koncept verifikimin.

    5312

WhatsApp Online Chat !