beacons navigacion shtëpie ofrojnë përparësi vendimtare për projekte që janë të varur nga saktësi të lartë dhe të duan të përfshijnë pajisjet e Apple. Beacons janë zakonisht transmetues në metodat e klientit-bazuar.

    Për shembull, ato mundësojnë lundrimin shtëpie për pasagjerët e linjave ajrore duke përdorur app - ndër-platformë dhe me një saktësi deri në 1 metër. Server-bazuar fener ndjekja e personave ose mallrave është e mundur vetëm me komponente palë të treta.

    222222

WhatsApp Online Chat !