• Kit LOT Development

  Kit LOT Development

  Kits Minew IOT Zhvillimit të sigurojë një të plotë, me cilësi të lartë mjedis të projektimit për inxhinierëve dhe arkitektëve zgjidhje për të përshpejtuar në mënyrë të konsiderueshme në zhvillimin dhe shpërndarjen e aplikacioneve të reja IOt.
  They provide all the hardware ( BLE & WiFi Gateway, BLE Sensors, iBeacon & Eddystone ) and software components for fast and easy development and deployment of IoT applications.
  Detail >>
 • zgjuar Retail

  zgjuar Retail

  Ka disa opsione përmes marketingut afërsisë mund të përmirësohet ide të shitjes me pakicë të marketingut, beacons BLE janë një alternativë shumë kosto-efektive.
  Angazhohen në kohë reale me klientët tuaj, kthyer perspektivat, të dërguar kuponat për ofertat tuaja të veçanta, të ndihmuar klientët të lundruar dhe të bëjnë të lehtë për ata që të paguajnë në dyqanet. reklamuar për partnerët tuaj, të mbledhur analytics fuqishme për në dyqan sjelljen e vizitorëve.
  Detail >>
 • Indoor Vendndodhja

  Indoor Vendndodhja

  Beacons navigacion shtëpie ofrojnë përparësi vendimtare për projekte që janë të varur nga saktësi të lartë dhe të duan të përfshijnë pajisjet e Apple. Beacons janë zakonisht transmetues në metodat e klientit-bazuar.
  Për shembull, ato mundësojnë lundrimin shtëpie për pasagjerët e linjave ajrore duke përdorur app - ndër-platformë dhe me një saktësi deri në 1 metër. Server-bazuar fener ndjekja e personave ose mallrave është e mundur vetëm me komponente palë të treta.
  Detail >>
 • Ndjekja e Aseteve

  Ndjekja e Aseteve

  Track dhe gjeni asetet shpejtë, e lehtë dhe fitimprurës
  1. Mbani gjurmët e vendndodhjen e saktë të pasurive tuaja
  2. Jam optimist ofrimit pika
  3. Gjeni asetet më të shpejtë
  4. Merrni një pasqyrë vendndodhjen e inventarit tuaj
  Detail >>
WhatsApp Online Chat !