E themeluar në vitin 2007, Minew ishte e specializuar në fushën e IOT për më shumë se një dekadë dhe mbajtur deri me konsumatorin kërkon gjatë gjithë kohës.

Duke ofruar Devices zgjuar dhe zgjidhje IOT, ne të shërbejë për të zgjedh jetën e njerëzve, punët dhe bizneset për të bërë jetën më të lehtë. Kjo është arritur duke e lidhur me produktet tona për pajisjet smart përdoruesve dhe objekteve të synuar në një Wi-Fi mbuluar hapësirë, me funksione Bluetooth në telefon. Kështu njerëzit mund pozicion, gjeni, udhë, të merrni mesazhe, kontrolloni statusin e synuar kontrollin e objekteve.

Bazuar në funksionet e mësipërme, produktet tona mund të aplikohet në skenarë të ndryshëm. Për shembull, funksionet mesazh shtyrë mundësojë tregtarët për të reklamuar dhe për të promovuar veten e tyre në çast dhe për të shërbyer klientëve në një mënyrë më të mirë. Përveç kësaj, ndërmarrjet mund të shfrytëzojnë Devices zgjuar dhe platformë cloud për të menaxhuar pasuri dhe burimeve njerëzore në mënyrë efikase me kosto minimizohet. Për më tepër, çdo objekte fizike rreth jush si mobilje dhe pajisje në shtëpi mund të intelligentialized sipas projekteve zgjidhja IOt.

We have already served clients from more than 100 countries and regions with 20 million sales volume sold so far. Today, we have collaborated with a lot of top-class corporations including Alibaba, Google, Here, Huawei, ect.

 • risi

  Minew provide complete customized IoT solutions, including cloud and data management, mobile internet development, embedded-in software techniques, RFID and product hardware design.
 • R & D

  We have a professional R&D team and have been dedicated to hardware and software design for 10 years long, providing with one-stop solutions.
 • prodhim

  Minew ka një sistem fabrikë të prodhimit të shpejtë-përgjigje për të mbështetur të gjitha kërkesat e cila është certifikuar nga ISO9001, me prodhimin e përditshme e 20.000 vëllimit në prodhimin e produkteve të zgjuar.
 • shërbim

  We offer our clients with unique experience and services covered the complete spectrum of the product life circle from concept to design, manufacturing and after-market services.
 • Verifikuar nga TUV SUD
 • Me përvojë R & D ekip
 • Factories certified by ISO-9001, ISO-14001, and OHSAS-18001
 • Bashkëpunimi me një shumë prej kompanive Fortune 500
 • Të listuara në NEEQ Kinë
 • shërbimin e garancisë të përfshira
 • nisë shpejtë produkt
 • Ngre markë tuaj me partnerë të besueshëm
 • OEM / ODM eksportues të shërbimit (mbi 10 vjet)
 • Famous markë hi-tech
WhatsApp Online Chat !