banner07

kapacitetet

Mirëpresim të gjitha OEM / ODM projekteve. Minew ka përvojë, aftësi dhe R & D burimeve për të bërë ndonjë RF bazuar OEM / ODM projekton një sukses me ngjyra të ndezura! Minew është një prodhues profesional gardian me aftësinë për të sjellë konceptet dhe idetë tuaja në zgjidhje të besueshme. Minew punon me shumë startups dhe korporatave të klasit të lartë në të gjitha fazat e projektimit dhe prodhimit, nga koncepti për finishment për të sjellë produkte të nivelit të industrisë dhe të shërbimeve me vlerë të shtuar për ju.

10+years: We have over decades experience working on RF Products manufacturing
50+ R&D Engineers: We have a prefessional R&D team with over 50 engineers
40+ Sales Team: We are a sales management team with 40 members.
80+ Countries: Our customers are from more than 80 countries.
200+ Employees: There are over 200 employees in our company.
50+ Patents: We have got nearly 50 patents for our current products and technology
500+ OEM Products: We have completed more than 500 OEM/ODM products over the past years.
30,000+ daily output: We have very flexible production capacity with 30K units daily output.
Custom labeling
100% Inspection

Në mënyrë që të përmbushë kërkesat e tregut dhe të ofrojë zgjidhje optimizuar gardian, Minew ofron nivel të lartë standarde të projektimit të përshtatur dhe të shërbimit të prodhimit. projektimit dhe prodhimit proceset e janë treguar më poshtë.

Hapi 1. Koncepti Projektimi

 • hetim Research
 • Specifikimi Miratimi

Ekipi i projektit do të Minew të dëgjuar dhe për të diskutuar me klientët në lidhje me hetimet e tyre dhe pastaj të sigurojë një zgjidhje të plotë për ta. Në këtë fazë, ekipi ynë i projektit do të japë dy dokumente:
1. specifikim produkt i cili miratohet nga konsumatori;
2. Orari Koha, kostoja për njësi e vlerësuar

Hapi 2. Hardware Projektimi

 • Projektimi skematik
 • PCB Layout
 • PCB Making

Zakonisht, ajo do të marrë 2 deri në 4 javë për dizajn skematike, layout PCB dhe duke e bërë PCB. Ekipi ynë do të dërgojë skematike dhe burim paraqitjen fotografi për klientët nëse është e nevojshme. Në këtë fazë, ekipi i projektit Minew do të japë 3 deri në 5 PCBA (Kuvendi PCB) njësi për firmware ngarkimin, testimin funksion dhe kuvendit të strehimit.

Hapi 3. Mold Tool Design & Tool Making

 • 3D Dizajn
 • projektimit mekanik
 • Tool Making
 • injeksion

Ekipi Minew Projekti do të sigurojë klientët me disa dizajne të ndryshme 3D për opsionet. Pas kësaj, ekipi i projektit do të hartojë marrjen mekanike dhe mjet në bazë të dizajnit 3D zgjedhur. Në fazën, ekipi ynë i projektit do të japë 3 deri në 5 njësi mbyllje të cilat injektuar nga mjet. Kjo fazë zakonisht zgjat 4 deri në 6 javë.

Hapi 4. Firmware / Software Design

 • UML Krijimi
 • Kodi Programim
 • UI & Web Design
 • Mobile App Projektimi

Në këtë hap, ajo do të marrë 4 deri në 8 javë për të gjithë procesin. Ne do të dorëzojë (app celular për të dy Android dhe iOS) firmware dhe software të cilat plotësojnë plotësisht kërkesat e konsumatorëve.

Hapi 5. Paketa Projektimi

 • Art Design
 • Mostra Making

Ne ofrojmë dizajne të ndryshme paketë për konsumatorët për të zgjedhur dhe do të japë 3 mostra brenda 1 deri në 2 javë.

Hapi 6. Prototyping

 • Përbërësit Burimi
 • bashkim
 • Programim
 • asamble
 • Test Integruar

Ne jemi përgjegjës për të bërë testimin dhe prototipa, dhe do të japë 3 deri në 5 prototipa të plotë me një raport testimi.

Hapi 7. Certification

 • Pre-test
 • Test formal
 • Certifikatat

Minew ka një laborator të pavarur provë e cila ndihmon ekipi ynë projekt të bëjë një shumë të para-teste për produktet. Pasi kaloi para-test, ne do të sigurojë 3 njësi mostre për testin përfundimtar. Norma e kalojë është më i madh se 99% dhe do të marrë 2 deri në 5 javë për të marrë çertifikatat.

Hapi 8. Prodhimi

 • Prodhimi Trial
 • Prodhim ne mase
 • Kontrolli i cilësisë

Pas paraqitjes të gjitha detajet teknike të prodhimit dhe cilësisë së departamentit, prodhimi gjykimi do të fillojë para se të prodhimit në masë.

Hapi 9. Delivery

 • shpreh
 • Air Transportation
 • Sea Transport

Pas të gjitha hapat, grupi i parë i produkteve të gatshme do të dorëzohen për konsumatorët me një zgjidhje të shpejtë dhe të sigurt të transportit në një kosto të ulët. Metoda të tjera të anijeve mund të pranohen bazuar në situatat.

lehtësira

Si një projektuesi kryesor dhe novator, Minew pronësi laborator të avancuar, i përbërë nga një shumë të pajisjeve të testimit të radio frekuencave të lartë fund.
Button press life machine
Button press life machine
Friction abrasion Testing Machine
Friction abrasion Testing Machine
laser engraved machine
laser engraved machine
Programmable Temperature Humidity Chamber
Programmable Temperature Humidity Chamber
Wave Soldering Machine
Wave Soldering Machine
Software Programming tool
Software Programming tool
Vibration tester
Vibration tester
Salt Spray Tester
Salt Spray Tester

Zona e prodhimit

Mbulimi 5.000 metra katror, ​​Minew laborator ka pajisjet e fundit të prodhimit, të cilat na ndihmojnë të shërbejë plotësisht bizneset e OEM / ODM dhe të ofrojë produkte me cilësi të lartë. Minew ka linja më të avancuara kuvendit SMT dhe sistemet e inspektimit optike. Fabrikat janë të vendosura në Shenzhen dhe Dongguan dhe të gjitha objektet e prodhimit janë të certifikuara nga ISO9001 dhe TUV.
 • factory building
 • finished product storage area
 • production line
 • soldering line
WhatsApp Online Chat !