June 2007

June 2007

Shenzhen Minew Teknologjia Co, Ltd, u themelua.
Jan 2013

Jan 2013

Minew hapi tregun e ble dhe u largua në fushën IOT.
Oct 2013

Oct 2013

Zgjeruar linjë iBeacon produkt.
dhjetor 2013

dhjetor 2013

Certifikuar nga Apple iBeacon.
Mar 2014

Mar 2014

Certifikuar nga ISO9001 SMC.
Maj 2014

Maj 2014

Utility Model Patent achieved.
June 2015

June 2015

iBeacon të drejtën e autorit e lidhur dhe patentë arritur.
Dec 2015

Dec 2015

Dhënë "iBeacon Hardware mirë".
Sep 2016

Sep 2016

Certifikuar nga Google Eddystone.
Nov 2016

Nov 2016

Awarded “National High-Tech Enterprise”.
Nov 2016

Nov 2016

Të ndërtuar partneritet strategjik me ARM.
Jan 2017

Jan 2017

Fitoi "Top Shitësin" dhe e preferuar "Cilësia e lartë Furnizuesi" për iBeacon.
Jan 2017

Jan 2017

Minew ka grumbulluar vëllimit të shitjes prej 12 milionë nga sot.
Nov 2017

Nov 2017

Të listuara në kodin e aksioneve NEEQ: 872374.
July 2018

July 2018

Minew Gateway won the IOTE2018 "Gold Award" of Innovation Product Award.
Nov 2018

Nov 2018

Released ESL zgjidhje të zgjuar me pakicë në Kinë Panairi teknologjisë së lartë.
Dec 2019

Dec 2019

MTag ESL etiketë fitoi "Çmimin teknologji risi" në 2018 Kinë IOT.
Mar 2019

Mar 2019

Awarded the IoT Star Awards 2019 - Best Investment Value Enterprise Award and IoT Location Enterprise Award, ESL smart retail solution won the IoT Industry Best Application Solution Award
Mar 2019

Mar 2019

Awarded the IoT Star Awards 2019 - Best Investment Value Enterprise Award and IoT Location Enterprise Award, ESL smart retail solution won the IoT Industry Best Application Solution Award
Mar 2019

Mar 2019

Awarded the IoT Star Awards 2019 - Best Investment Value Enterprise Award and IoT Location Enterprise Award, ESL smart retail solution won the IoT Industry Best Application Solution Award
May 2019

May 2019

MTag ESL label won the title of “Most Popular Electronic Price Tag Brand”
July 2019

July 2019

MTag ESL label elected as "IOTE 2019 Gold Award" Innovative Product Award
Dec 2019

Dec 2019

MTag ESL label won the “OFweek China IOT Awards 2019 - IoT Industry Innovation Technology Product Award”
January 2020

January 2020

Won the title of “2019 Shenzhen Best Employer for SMEs"
  • Dhjetor 2013 certifikuar nga Apple iBeacon.
  • Mar 2014 certifikuar nga ISO9001 SMC.
  • Mund të arrihen 2014 Utility Model Patent.
  • Qershor 2015 iBeacon të drejtën e autorit e lidhur dhe patentë arritur.
  • Dhjetor 2015 dhënë "iBeacon Hardware mirë".
  • Shtator 2016 certifikuar nga Google Eddystone
  • Nëntor 2016 mori çmimin "National High dhe Teknologji e re Ndërmarrja".
  • Jan 2017 fitoi "Top Shitësi" dhe i preferuar "High Quality Furnizues" për iBeacon.
WhatsApp Online Chat !