• G2-banner(1)
 • 模块TELEC认证banner(3)
 • B10 Banner
 • B8-Plus-banner(6)
 • covid-19-solutions
 • S3&S1
 • About US

  Kush jemi ne

  Minew është një furnizues profesional gardian që të sigurojë të plotë zgjidhje të përshtatur IOT nga koncepteve dhe ideve të produkteve fizike.
  Mëso më shumë
 • About US

  Çfarë bëjmë ne

  Minew has focused on R&D and innovations in IoT fields for more than 10 years. We provide high standard IoT solutions, products and services.
  Mëso më shumë
 • About US

  Pse na zgjodhet ne

  Minew ka bashkëpunuar me një shumë të korporatave, duke përfshirë ARM, Ericsson, Google, Huawei, etj. Për më tepër, fabrika jonë pajis me shpejtë-përgjigje sistemi fabrika e prodhimit për të mbështetur të gjitha kërkesat.
  Mëso më shumë

OEM & ODM Shërbimi

Minew specializes in design and manufacture of IoT devices such as Bluetooth electronic shelf label, iBeacon, Bluetooth sensors, Bluetooth to WiFi gateway, LTE/NB-IoT GPS trackers, Bluetooth modules. Our OEM and ODM services cover the complete spectrum of the product lifecycle from concept to design, manufacturing and after-sales services.
Mëso më shumë

Want to learn more? We're here to help.

Let our experts answer questions about the benefits of products customized for your business.

SUBSCRIBE
WhatsApp Online Chat !