There are several options through digital price display and proximity marketing can be improved retail marketing ideas, electronic shelf labels (ESL) and bluetooth beacons are an extremely cost-effective option.
    Се вклучат во реално време со вашите клиенти, претворање на потенцијални клиенти, испрати купони за вашите специјални понуди, им помогне на клиентите се движите и да може лесно за нив да плаќаат во продавници. рекламирате вашите партнери, се собираат моќно анализа за однесувањето на гостите во продавница.

    44441

WhatsApp Online Chat !