Колекции Minew IoT развој обезбеди целосна, високо-квалитетен дизајн животната средина за инженери и архитекти решение значително да се забрза развојот и спроведувањето на нови апликации IoT.

    Тие обезбедуваат сите хардвер (BLE & WiFi портал, BLE Сензори, iBeacon & Eddystone) и софтверски компоненти за брзо и лесно развојот и употребата на IoT апликации.

    Minew платформа на облак е бесплатна демо табла, тоа им помага на развивачите да брзо да се движат IoT решенија од прототип на глобалната распоредување. Освен тоа, може да се користи како тест платформа за поврзување уред, анализа на податоци и концепт проверка.

    5312

WhatsApp Online Chat !