Затворен навигација светилници понуди одлучувачки предности за проекти кои се зависни од висока точност и сакаат да се вклучат Apple уреди. Ознаки обично се предаватели во методите клиент-базиран.

    На пример, тие овозможуваат затворен навигација за патниците користење на стан - крос-платформа и со точност до 1 метар. сервер-базиран светилник за следење на лица или стока е можно само со трети лица компоненти.

    222222

WhatsApp Online Chat !