• Комплет многу развој

  Комплет многу развој

  Колекции Minew IoT развој обезбеди целосна, високо-квалитетен дизајн животната средина за инженери и архитекти решение значително да се забрза развојот и спроведувањето на нови апликации IoT.
  They provide all the hardware ( BLE & WiFi Gateway, BLE Sensors, iBeacon & Eddystone ) and software components for fast and easy development and deployment of IoT applications.
  детали >>
 • Smart мало

  Smart мало

  Постојат неколку опции преку близина маркетинг може да се подобри идеи за маркетинг на мало, BLE светилници се опција исклучително ефективен.
  Се вклучат во реално време со вашите клиенти, претворање на потенцијални клиенти, испрати купони за вашите специјални понуди, им помогне на клиентите се движите и да може лесно за нив да плаќаат во продавници. рекламирате вашите партнери, се собираат моќно анализа за однесувањето на гостите во продавница.
  детали >>
 • затворен Локација

  затворен Локација

  Затворен навигација светилници понуди одлучувачки предности за проекти кои се зависни од висока точност и сакаат да се вклучат Apple уреди. Ознаки обично се предаватели во методите клиент-базиран.
  На пример, тие овозможуваат затворен навигација за патниците користење на стан - крос-платформа и со точност до 1 метар. Сервер-базиран светилник за следење на лица или стока е можно само со трети лица компоненти.
  детали >>
 • Асет Следење

  Асет Следење

  Песна и го лоцира средства брзо, лесно и профитабилно
  1. Ги пратите на точната локација на вашите средства
  2. Оптимизирање на испорака точка
  3. Најдете средствата побрзо
  4. Земи преглед локацијата на вашиот инвентар
  детали >>
WhatsApp Online Chat !