Founded in 2007, Minew has been focusing on IoT field for more than a decade and keeping up with customer demands all the time.

Со обезбедување на паметни уреди и IoT решенија, ние им служи за да се оптимизира на луѓето животи, работи и бизниси да се направи животот полесен. Ова се постигнува преку поврзување на нашите производи на паметни уреди на корисниците и целните објекти во Wi-Fi покриен простор, со Bluetooth функции на. Така, луѓето можат да го постават, најдете, песна, да се примаат пораки, проверете ја состојбата и цел контрола на објекти.

Врз основа на горенаведените функции, нашите производи може да се примени во различни сценарија. На пример, функции порака туркање им овозможи на трговците да се рекламираат и да се промовираат веднаш и да им служи на клиенти во подобар начин. Покрај тоа, претпријатијата, исто така може да користат паметни уреди и облак платформа за управување со средства и човечки ресурси ефикасно со намалени трошоци. Исто така, било физички објекти околу вас, како мебел и домашни апарати може да се intelligentialized под проекти решението IoT.

We have already served clients from more than 100 countries and regions and recorded 20 million sales volume so far. Today, we have collaborated with a lot of top-class corporations including Alibaba, Google, Here, Huawei, ect.

 • иновации

  Minew provide complete customized IoT solutions, including cloud and data management, mobile internet development, embedded-in software techniques, RFID and product hardware design.
 • R & D

  We have a professional R&D team and have been dedicated to hardware and software design for 10 years long, providing with one-stop solutions.
 • производство

  Minew има брза реакција фабрика за производство систем за поддршка на сите барања кои се сертифицирани од страна на ISO9001, со дневното производство на 20.000 обем во производството на паметни производи.
 • Сервис

  We offer our clients with unique experience and services covered the complete spectrum of the product life circle from concept to design, manufacturing and after-market services.
 • Заверен од страна на TÜV SÜD
 • Искусен R & D тим
 • Factories certified by ISO-9001, ISO-14001, and OHSAS-18001
 • Соработка со многу Fortune 500 компании
 • Наведени на NEEQ во Кина
 • вклучени гаранција услуга
 • лансирање брзо производ
 • Подигнете вашиот бренд со доверливи партнери
 • OEM / ODM услуга извозник (над 10 години)
 • Познати hi-tech бренд
WhatsApp Online Chat !