Напомена:

* Сите трговски марки се сопственост на нивните соодветни сопственици.

* Логос е прикажано погоре се базира на вистински деловни односи.

* Ако имате било какви прашања во врска со логоа, Ве молиме не двоумете се да не контактирате во info@minew.com

WhatsApp Online Chat !