-Ти јуни 2007 година

-Ти јуни 2007 година

Шенжен Minew технологија копродукции, Ltd е основана.
Јан 2013 година

Јан 2013 година

Minew отвори BLE пазарот и зачекори во областа на IoT.
Oct 2013 година

Oct 2013 година

Прошири производната линија iBeacon.
dec 2013 година

dec 2013 година

Сертифицирани од страна на Apple iBeacon.
Mar 2014 година

Mar 2014 година

Сертифицирани од страна на ISO9001 QMS.
Мај 2014 година

Мај 2014 година

Utility Model Patent achieved.
-Ти јуни 2015 година

-Ти јуни 2015 година

iBeacon поврзани со авторските права и патентите се постигне.
Dec 2015 година

Dec 2015 година

Доделени наградите за "Најдобра iBeacon Хардвер".
Sep 2016 Читај повеќе mk

Sep 2016 Читај повеќе mk

Сертифицирани од страна на Google Eddystone.
Nov 2016 Читај повеќе mk

Nov 2016 Читај повеќе mk

Awarded “National High-Tech Enterprise”.
Nov 2016 Читај повеќе mk

Nov 2016 Читај повеќе mk

Изградба на стратешко партнерство со АРМ.
Јан 2017 година

Јан 2017 година

Победи на "Топ Продавачот" и склопот на "висок квалитет на добавувачот" за iBeacon.
Јан 2017 година

Јан 2017 година

Minew има акумулирано обем на продажба од 12 милиони од денес.
Nov 2017 година

Nov 2017 година

Котираат на берзата NEEQ код: 872.374.
July 2018

July 2018

Minew Gateway won the IOTE2018 "Gold Award" of Innovation Product Award.
Nov 2018

Nov 2018

Released ESL smart retail solutions at China High-Tech Fair.
Dec 2019

Dec 2019

MTag ESL label won the 2018 China IoT "Technology Innovation Award".
Mar 2019

Mar 2019

Awarded the IoT Star Awards 2019 - Best Investment Value Enterprise Award and IoT Location Enterprise Award, ESL smart retail solution won the IoT Industry Best Application Solution Award
Mar 2019

Mar 2019

Awarded the IoT Star Awards 2019 - Best Investment Value Enterprise Award and IoT Location Enterprise Award, ESL smart retail solution won the IoT Industry Best Application Solution Award
Mar 2019

Mar 2019

Awarded the IoT Star Awards 2019 - Best Investment Value Enterprise Award and IoT Location Enterprise Award, ESL smart retail solution won the IoT Industry Best Application Solution Award
May 2019

May 2019

MTag ESL label won the title of “Most Popular Electronic Price Tag Brand”
July 2019

July 2019

MTag ESL label elected as "IOTE 2019 Gold Award" Innovative Product Award
Dec 2019

Dec 2019

MTag ESL label won the “OFweek China IOT Awards 2019 - IoT Industry Innovation Technology Product Award”
January 2020

January 2020

Won the title of “2019 Shenzhen Best Employer for SMEs"
  • Dec 2013 година сертифицирани од страна на Apple iBeacon.
  • Mar 2014 година сертифицирани од страна на ISO9001 QMS.
  • Може да се постигне 2014 корисен модел патенти.
  • Јуни 2015 iBeacon поврзани со авторските права и патентите се постигне.
  • Dec 2015 година Доделени наградите за "Најдобра iBeacon Хардвер".
  • Sep 2016 Читај повеќе mk сертифицирани од страна на Google Eddystone
  • Nov 2016 Читај повеќе mk Доделени наградите за "Националниот Висока и Нова технологија за претпријатија".
  • Јан 2017 година победи на "Топ Продавачот" и склопот на "висок квалитет на добавувачот" за iBeacon.
WhatsApp Online Chat !