• Social Distancing Bracelet
 • banner-esl2.0
 • Minew BLE wifi gateway
 • banner_20190619113103
 • About US

  Кои сме ние

  Minew е професионална снабдувач клуч кој обезбеди целосна кориснички IoT решенија од концепти и идеи на физички производи.
  Научи повеќе
 • About US

  Што правиме

  Minew се фокусира на R & D и иновации во IoT полиња за повеќе од 10 години. Ние обезбедуваме висок стандард IoT решенија, производи и услуги.
  Научи повеќе
 • About US

  Зошто да изберете нас

  Minew има соработувано со многу корпорации, вклучувајќи АРМ, Ериксон, Google, Huawei, и др. Покрај тоа, нашата фабрика подготвува со брза реакција фабрика за производство систем за поддршка на сите барања.
  Научи повеќе

ОЕМ и ODM услуги

Minew specializes in design and manufacture of IoT devices such as Bluetooth electronic shelf label, iBeacon, Bluetooth sensors, Bluetooth to WiFi gateway, LTE/NB-IoT GPS trackers, Bluetooth modules. Our OEM and ODM services cover the complete spectrum of the product lifecycle from concept to design, manufacturing and after-sales services.
Научи повеќе

Want to learn more? We're here to help.

Let our experts answer questions about the benefits of products customized for your business.

SUBSCRIBE
WhatsApp Online Chat !